Nowość

Makaron penne z czerwonej soczewicy ze słodkim łubinem i kurkumą Bio

  • 13,65
Producent: Govinda
Dostępność: dostępny
Parametry
Skład: czerwona soczewica* 70%, łubin* 16%, siemię lniane*, kurkuma* 4%
Waga: 250 g
Rodzaj produktu: Wegetariański, Wegański, Bezglutenowy, Organiczny, Ekologiczny, Naturalny
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu
Kraj pochodzenia: Niemcy

- bezglutenowy – wegański – wysokobiałkowy

To co wyróżnia makarony GOODEL to dobór składników i sposób suszenia. Te wysokobiałkowe makarony produkowane są w 100% z roślin strączkowych lub gryki – bez dodatku mąki pszennej. Przemysłowo wytwarzane makarony suszone są w temperaturze 130°C. Makarony GOODEL suszone są natomiast maksymalnie w 42°C – w ten sposób zachowane zostają wartości ich składników. GOODEL – the good noodle.

Czas gotowania: 5 min.
Sposób przygotowania: makaron wrzucić do wrzącej, lekko osolonej wody i gotować przez 3 minuty. Powstawanie piany jest naturalnym procesem. UWAGA: nie przekraczać czasu gotowania, po ugotowaniu przelać zimną wodą!

Opinie klientów

  • http://www.suba.me/ Ocena: 3 W dniu: 14.07.2017

    53ApFo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I ave really enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Dodaj swoją opinię o produkcie

Makaron penne z czerwonej soczewicy ze słodkim łubinem i kurkumą Bio